Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tükürük yemek

Rüyada tükürük yemek

Rüyada tükürük yemek şansının ve kısmetinin açık olacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, o işten ekmek yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tükürük yemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda daha akılcı davranmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada tükürük yemek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tükürükte kan görmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, uzak bir yola gidileceğine inanılır.

Rüyada başkasının tükürüğünü yutmak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, hayır duaları alacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada tükürük kusmak istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına işaret eder.

Rüyada tükürük yutmak atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada tükürük görmek uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına yorulur.

Rüyada tükürüklü öpüşmek geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, maddi sorunlarının artacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına delalettir.

Rüyada yerde tükürük görmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments