Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tükürükte kan görmek

Rüyada tükürükte kan görmek

Rüyada tükürükte kan görmek hasret içinde kalacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, adının her yerde geçeceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tükürükte kan gördüyseniz:

  • Arka arkaya birkaç yerden para alabilirsiniz.

Rüyada tükürükte kan görmek zahmete ve çileye düşeceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tükürük kusmak maddi açıdan zarar edileceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada tükürüklü öpüşmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada yerde tükürük görmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına alamet eder.

Rüyada başkasının tükürüğünü yutmak kolay ve güzel bir hayatı olacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, dişe diş savaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tükürük görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına rivayet eder.

Rüyada tükürük yemek sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına işaret eder.

Rüyada tükürük yutmak hayır getirecek yollara girileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments