Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tükürük yutmak

Rüyada tükürük yutmak

Rüyada tükürük yutmak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, huzur ve mutluluk bulacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tükürük yutmak gördüyseniz:

  • Belli konuşma ya da tartışmalar çözüm yolları bulunmasını sağlayabilir.

Rüyada başkasının tükürüğünü yutmak mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, büyük kazanç elde edileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tükürük yutmak parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına rivayet eder.

Rüyada tükürüklü öpüşmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tükürük kusmak işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, malvarlığının çok daha artacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tükürükte kan görmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada yerde tükürük görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tükürük görmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine alamet etmektedir.

Rüyada tükürük yemek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments