Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tükürük kusmak

Rüyada tükürük kusmak

Rüyada tükürük kusmak helal kazanç elde edileceğine, zarar edeceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, onlardan medet umacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, beklenilen takdiri alacağına tabir olunur.

Rüyada tükürük kusmak gördüyseniz:

  • Sizi arayıp, görüşmek isteyen kimseleri reddetmemelisiniz.

Rüyada tükürük kusmak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının tükürüğünü yutmak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada tükürük görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada tükürük yemek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, kazancında da artış meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada tükürükte kan görmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada tükürüklü öpüşmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, istenmeyen olayların olacağına, başarısının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tükürük yutmak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına işaret eder.

Rüyada yerde tükürük görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments