Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tükürük görmek

Rüyada tükürük görmek

Rüyada tükürük görmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına yorulur.

Rüyada tükürük gördüyseniz:

  • Sadece şikayet edip eyleme geçmemeniz çözüme odaklanmadığınız görüntüsü yaratabilir.

Rüyada tükürük kusmak emeklerin boş yere harcanacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tükürükte kan görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tükürüklü öpüşmek bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, ortaklı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tükürük yutmak uğradığı zararların telafi edileceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada yerde tükürük görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tükürük yemek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tükürük görmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının tükürüğünü yutmak yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments