Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil topuklu ayakkabı giymek

Rüyada yeşil topuklu ayakkabı giymek

Rüyada yeşil topuklu ayakkabı giymek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, huzur içinde yatacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan olumlu gelişmeler yaşanabilir veya geleceği parlak yatırımlar yapabilirsiniz.

Rüyada yeşil topuklu ayakkabı giymek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının topuklu ayakkabı giydiğini görmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına rivayet eder.

Rüyada mor topuklu ayakkabı giymek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, güzel gelişmeler yaşayacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına delalet eder.

Rüyada sarı topuklu ayakkabı giymek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına işarettir.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı giymek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine alamet eder.

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı giymek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına inanılır.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı giymek tazeleneceğine ve canlanacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı topuklu giymek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments