Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının topuklu ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada arkadaşının topuklu ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada arkadaşının topuklu ayakkabı giydiğini görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının topuklu ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda beklenmedik davetler, teklifler ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada arkadaşının topuklu ayakkabı giydiğini görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı topuklu ayakkabı giydiğini görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi topuklu ayakkabı giymek keyfin bozulacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı giymek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giymek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına yorulur.

Rüyada pembe topuklu ayakkabı giydiğini görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının topuklu ayakkabı giydiğini görmek sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine, onların önüne geçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments