Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının tırnak kesmek

Rüyada başkasının tırnak kesmek

Rüyada başkasının tırnak kesmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, dertlerin son bulacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine işarettir.

Rüyada başkasının tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Kafanızı iyi çalıştırmalı, nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada bebek tırnağı kesmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bir çocuğun tırnağını kesmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına delalet eder.

Rüyada tuvalette tırnak kesmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, eğlenceli günler geçireceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek tırnağı kesmek borçların artacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, övgü dolu sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnakları kesmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yalan söylemeyeceğine yorulur.

Rüyada oğlunun tırnağını kesmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç ve tırnak kesmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, hedeflerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun tırnak kesmek bilakis malının çoğalacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments