Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnakları kesmek

Rüyada tırnakları kesmek

Rüyada tırnakları kesmek istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, yıkılacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, ele geçen kazancın azalacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine delalet eder.

Rüyada tırnakları kesmek gördüyseniz:

  • Geleceğinizi etkileyebilecek kişileri etkilemek için daha fazla bilgi veya tecrübe sahibi olmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada tırnağı derin kesmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine yorulur.

Rüyada kendi tırnaklarını kesmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi tırnağını kesmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin tırnağını kesmek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine inanılır.

Rüyada başkasının ayak tırnağını kesmek daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen birinin tırnağını kesmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada ölen birinin tırnaklarını kesmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnakları kesmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments