Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek tırnağı kesmek

Rüyada erkek tırnağı kesmek

Rüyada erkek tırnağı kesmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, neşeli bir hayat süreceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına yorulur.

Rüyada erkek tırnağı kesmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda istikrar arayışınız artıyor.

Rüyada erkek tırnağı kesmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, ona kol kanat gereceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin tırnağını kesmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, hasretin biteceğine, arkadaştan görülecek faydaya delalet etmektedir.

Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesmek ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına inanılır.

Rüyada babanın tırnaklarını kesmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, zorlukların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada el tırnaklarını kesmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına delalettir.

Rüyada tırnağı kökünden kesmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine delalet eder.

Rüyada ölü birinin tırnağını kesmek böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments