Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette tırnak kesmek

Rüyada tuvalette tırnak kesmek

Rüyada tuvalette tırnak kesmek uygulayacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, kazancı arttıracağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Başkalarının değil, kendi hayatınızı iyileştirmeye çalışmalısınız.

Rüyada tuvalette tırnak kesmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına rivayet eder.

Rüyada bir çocuğun tırnağını kesmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına delalettir.

Rüyada ölen birinin tırnağını kesmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, beklenen mirasın alınacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ayak tırnağını kesmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine alamet eder.

Rüyada saç ve tırnak kesmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına delalet eder.

Rüyada banyoda tırnak kesmek maneviyatın da zenginleşeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada ayak tırnağı kesmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi tırnağını kesmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments