Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sütyenini görmek

Rüyada başkasının sütyenini görmek

Rüyada başkasının sütyenini görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına delalet eder.

Rüyada başkasının sütyenini gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz, ilerlemenize yardımı olabilecek olağanüstü kişileri size çekebilir.

Rüyada renkli sütyen görmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine işarettir.

Rüyada hediye sütyen almak sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, şansın çalışmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada kendini sütyenle görmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada krem sütyen görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, kısmetlerin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada sütyen asmak hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada mavi sütyen görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada mavi sütyen giymek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kısmetin ve şansın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine sütyen vermek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, özel hayatının renkleneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments