Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine sütyen vermek

Rüyada birine sütyen vermek

Rüyada birine sütyen vermek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, çok büyük borçlar alacağına tabir olunur.

Rüyada birine sütyen vermek gördüyseniz:

  • Sonunda rahatlayacağınız bir sıkıntıdan geçeceksiniz.

Rüyada kirli sütyen görmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada krem sütyen görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada gri sütyen görmek atılan adımların zarar vereceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada başkasının sütyenini görmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ten rengi sütyen görmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada sütyen külot görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yırtık sütyen görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sütyen denemek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments