Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada krem sütyen görmek

Rüyada krem sütyen görmek

Rüyada krem sütyen görmek kulluk derecesinin artmasına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin kolaylaşacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada krem sütyen gördüyseniz:

  • Yeterince ilgi göstermemeniz nedeniyle önem verdiğiniz birisini kaybedebilirsiniz.

Rüyada krem sütyen görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada sütyen giydirmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada sütyenini çıkarmak aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına delalettir.

Rüyada kırmız sütyen görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sütyen istemek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, dünyasının iyileşmesine işarettir.

Rüyada sütyen aldığını görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi sütyen giymek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada sütyen kaybetmek başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments