Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi sütyen giymek

Rüyada mavi sütyen giymek

Rüyada mavi sütyen giymek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi sütyen giymek gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız şeyler söylemekten veya ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Rüyada mavi sütyen giymek alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına alamet eder.

Rüyada mavi sütyen görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada sütyen giydiğini görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada sütyen giymek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sütyen giydirmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah sütyen giymek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada rengarenk sütyen görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına inanılır.

Rüyada ıslak sütyen görmek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments