Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi sütyen görmek

Rüyada mavi sütyen görmek

Rüyada mavi sütyen görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına inanılır.

Rüyada mavi sütyen gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her şeyi şüpheyle karşılamalısınız.

Rüyada mavi sütyen görmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi sütyen giymek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada don sütyen görmek sıkıntılarının son bulacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada sütyenle gezmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmız sütyen görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı sütyen satın almak somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada sütyen aldığını görmek her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada kendini sütyenle görmek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments