Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye sütyen almak

Rüyada hediye sütyen almak

Rüyada hediye sütyen almak yaşanan kötü olayların unutulacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine inanılır.

Rüyada hediye sütyen almak gördüyseniz:

  • lş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Rüyada sütyen hediye etmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, yaşanan yokluğun biteceğine alamet eder.

Rüyada sütyen hediye almak eline yüklü miktarda para geçeceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hediye sütyen almak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına delalet eder.

Rüyada siyah sütyen giymek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalet eder.

Rüyada temiz sütyen görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, kazancının artacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sütyenle dolaşmak kötü günlerinden kurtulacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına delalettir.

Rüyada yeni sütyen görmek ruh sağlığının bozulacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kırmız sütyen görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments