Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini sütyenle görmek

Rüyada kendini sütyenle görmek

Rüyada kendini sütyenle görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada kendini sütyenle gördüyseniz:

  • Sonuçlanma enerjisi askıdaki maddi sorunları çözebilir ya da farklı alanlarda bazı başlıklarda sonlanma ya da tamamlanma etkisi hissedilebilir.

Rüyada sütyen hediye almak anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada temiz sütyen görmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sütyenini kaybetmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sütyen giydiğini görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sütyen takmaya çalışmak sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Rüyada sütyen taktığını görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine alamet eder.

Rüyada renkli sütyenler görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sütyen takmak parasız günler geçireceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments