Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütyen asmak

Rüyada sütyen asmak

Rüyada sütyen asmak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine inanılır.

Rüyada sütyen asmak gördüyseniz:

  • Bir an önce harekete geçmelisiniz, zamanlama çok önemli olabilir.

Rüyada sütyen asmak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine işaret eder.

Rüyada sütyenli kadın görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına tabir olunur.

Rüyada sütyen istemek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine inanılır.

Rüyada ten rengi sütyen görmek dertlerinin sonunun geleceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli sütyen almak hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine işarettir.

Rüyada sütyenini çıkarmak işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada kendini sütyenli görmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada kahverengi sütyen görmek muradına eremeyeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments