Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli sütyen görmek

Rüyada renkli sütyen görmek

Rüyada renkli sütyen görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli sütyen gördüyseniz:

  • Yer değişikliği gerekebilir.

Rüyada renk renk sütyen görmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada renkli sütyen görmek çok iyi işler ortaya konacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine tabir olunur.

Rüyada renkli sütyen almak hayal ettiği şeylere kavuşacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına rivayet eder.

Rüyada renkli sütyenler görmek sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor sütyen görmek rakipsiz hale geleceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gri sütyen görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada siyah sütyen almak manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine tabir olunur.

Rüyada sütyen hediye etmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments