Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının suratına tükürmek

Rüyada başkasının suratına tükürmek

Rüyada başkasının suratına tükürmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, içine fesat düşeceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının suratına tükürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alıyor olabilirsiniz.

Rüyada birinin suratına tükürmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada suratına tükürmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada surata tükürmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının suratına tükürmek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada surat asmak rahatsızlık duyulacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada suratta leke görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada surat görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada surata su atmak yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments