Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada surata su atmak

Rüyada surata su atmak

Rüyada surata su atmak çok zengin olacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, geleceğe dair planlar yapacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalettir.

Rüyada surata su atmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözlerine tepki vermeden önce iki kere düşünün.

Rüyada surata su atmak imkanlarının artacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi suratı asık görmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına inanılır.

Rüyada surat kesmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada şeytan suratı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, böyle işlere kalkışacağına alamet eder.

Rüyada birinin suratına tükürmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada suratı yeşil görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü suratı görmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini suratı asık görmek malının ve parasının da artacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments