Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada surata tükürmek

Rüyada surata tükürmek

Rüyada surata tükürmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine inanılır.

Rüyada surata tükürmek gördüyseniz:

  • Evinizde tadilat, dekorasyon, ev arkadaşı bulma, evi yenileme, restorasyon v.b işlerle uğraşabilir veya taşınabilirsiniz.

Rüyada suratına tükürmek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, ömür boyu süreceğine alamet eder.

Rüyada surata tükürmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının suratına tükürmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine işaret eder.

Rüyada birinin suratına tükürmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, mutluluk dolu haberler alacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada suratının şiştiğini görmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, arzularının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada asık suratlı insan görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine inanılır.

Rüyada kendi suratını görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, çok zarar göreceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi surat görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments