Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suratta leke görmek

Rüyada suratta leke görmek

Rüyada suratta leke görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına alamet eder.

Rüyada suratta leke gördüyseniz:

  • Maddi konularda ya da evinizi ilgilendiren başlıklarda ilginç gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada suratta leke görmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada birinin suratına işediğini görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, verimli olacak işler yapacağına delalettir.

Rüyada kendi suratını görmek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada suratı kara görmek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine delalettir.

Rüyada surat kesmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük surat görmek büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada suratına tükürmek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine delalettir.

Rüyada birinin surat astığını görmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments