Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suratına tükürmek

Rüyada suratına tükürmek

Rüyada suratına tükürmek yaşadığı stresin biteceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, güzelliklerle dolacağına, yardımda bulunacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada suratına tükürmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun.

Rüyada suratına tükürmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine, çok kolay bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada birinin suratına tükürmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada surata tükürmek aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının suratına tükürmek hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına alamet eder.

Rüyada suratı olmayan birini görmek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, hem de çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada suratını sivilceli görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada suratı yeşil görmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi suratını görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments