Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada surat görmek

Rüyada surat görmek

Rüyada surat görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada surat gördüyseniz:

  • Herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini hatırlatmaktan çekinmeyin.

Rüyada suratını asmak spor yapmaya başlanılacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada erkek surat görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, küslerin ve dargınların barışacağına yorulur.

Rüyada yeşil surat görmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, birçok işin birlikte yapılacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi asık suratlı görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına rivayet eder.

Rüyada surat asmak hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, dargınların barışacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara surat görmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, yüklü siparişler alacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi suratı asık görmek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına delalettir.

Rüyada şeytan suratı görmek her zaman hayırlı işler yapacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments