Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sümüğünü temizlemek

Rüyada başkasının sümüğünü temizlemek

Rüyada başkasının sümüğünü temizlemek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sümüğünü temizlemek gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz arasında sıkıntı verici bir durum olabilir.

Rüyada burnundaki sümükleri temizlemek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sümüklerini temizlemek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına işaret eder.

Rüyada burnundan sümük temizlemek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine delalettir.

Rüyada çocuğun sümüğünü temizlemek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, helal kazanca sahip olunacağına, çaresiz hallere düşeceğine alamet eder.

Rüyada burun sümüğü temizlemek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, kazançlı kapıların açılacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine delalettir.

Rüyada burnundaki sümüğü temizlemek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına işarettir.

Rüyada burnunda sümük temizlemek büyük hatalar yapacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının sümüğünü temizlemek dileklerinin yerine geleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments