Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sümüklerini temizlemek

Rüyada sümüklerini temizlemek

Rüyada sümüklerini temizlemek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sümüklerini temizlemek gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakabilirseniz, siz müdahale etmeden, nasıl her şeyin yoluna girdiğini görerek şaşırabilirsiniz.

Rüyada sümüklerini temizlemek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına tabir olunur.

Rüyada burun sümüğü temizlemek bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada burnundan sümük temizlemek iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına yorulur.

Rüyada burnundaki sümükleri temizlemek kötü günlerini arkasında bırakacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun sümüğünü temizlemek her zaman çok üzgün olacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada burnundaki sümüğü temizlemek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnunda sümük temizlemek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının sümüğünü temizlemek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments