Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnundan sümük temizlemek

Rüyada burnundan sümük temizlemek

Rüyada burnundan sümük temizlemek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, yüzünü güldüreceğine, gam ve keder çekmeyeceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına, eşlerinin kapanacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan sümük temizlemek gördüyseniz:

  • Bil ki, önemli kararyar vermek zorunda kalabilirsin.

Rüyada burnunda sümük temizlemek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnundan sümük temizlemek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnundaki sümükleri temizlemek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnundaki sümüğü temizlemek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine işarettir.

Rüyada burnundan sümük aktığını görmek işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun burnunda sümük görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının burnunda sümük görmek işlerinde çok başarılı olacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada burnunu sümüklü görmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, nefsine yenileceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments