Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunda sümük temizlemek

Rüyada burnunda sümük temizlemek

Rüyada burnunda sümük temizlemek hastalıklarını yeneceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnunda sümük temizlemek gördüyseniz:

  • Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harakete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada burnundan sümük temizlemek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada burnunda sümük temizlemek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, sevgisinin artacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burnundaki sümükleri temizlemek neşesini kaçıracağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, çocuk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada burnundaki sümüğü temizlemek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnundan sümük çıkardığını görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına delalet eder.

Rüyada burnunda sümük görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına yorulur.

Rüyada burnundan sümük çekmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun burnundan sümük çıkarmak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments