Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun sümüğünü temizlemek

Rüyada çocuğun sümüğünü temizlemek

Rüyada çocuğun sümüğünü temizlemek kapanan kapıların açılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun sümüğünü temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda liderliği ele alarak fark yaratabilirsiniz.

Rüyada çocuğun sümüğünü temizlemek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun sümüğünü temizlemek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sümüklerini temizlemek daha fazla kazanç elde edeceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının sümüğünü temizlemek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına alamet eder.

Rüyada burnunda sümük temizlemek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnundaki sümüğü temizlemek sıkılacağına ve üzüleceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sümüklü böcek temizlemek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına rivayet eder.

Rüyada burun sümüğü temizlemek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments