Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun sümüğü temizlemek

Rüyada burun sümüğü temizlemek

Rüyada burun sümüğü temizlemek yarınlara bakacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada burun sümüğü temizlemek gördüyseniz:

  • Aya biraz stresli başlayabilir veya sıkıntılı ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada burun sümüğü temizlemek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, donanımlı kılacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine işarettir.

Rüyada burundan katı sümük çıkarmak harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada burun sümüğü görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada burundan kurumuş sümük çıkarmak işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına rivayet eder.

Rüyada burun sümük görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına işarettir.

Rüyada başkasının sümüğünü temizlemek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına işaret eder.

Rüyada burnundaki sümüğü temizlemek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sümüklü böcek temizlemek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments