Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnundaki sümükleri temizlemek

Rüyada burnundaki sümükleri temizlemek

Rüyada burnundaki sümükleri temizlemek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, başarılarının her geçen gün artacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, büyük bir sorun oluşacağına inanılır.

Rüyada burnundaki sümükleri temizlemek gördüyseniz:

  • Kararlarınıza bağlı kalmanızda fayda var.

Rüyada burnundaki sümükleri temizlemek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada burnunda sümük temizlemek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine işaret eder.

Rüyada burnundan sümük temizlemek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına yorulur.

Rüyada burnundaki sümüğü temizlemek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına yorulur.

Rüyada burnunu sümüklü görmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine inanılır.

Rüyada burnundan büyük sümük çıkarmak şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada burnundan sümük çıktığını görmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının burnunda sümük görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments