Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının suda boğulmak

Rüyada başkasının suda boğulmak

Rüyada başkasının suda boğulmak kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, parasını dikkatli harcayacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının suda boğulmak gördüyseniz:

  • Herkesin belli konularda aynı şapka altında toplanmasını bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının suda boğulduğunu görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli suda boğulduğunu görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğulmuş bebek görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulmak mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yalnız kalınacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğulmaktan kurtulmak eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sorunların bu sayede aşılacağına alamet eder.

Rüyada eşinin suda boğulmak kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada çocuğun suda boğulmak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments