Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak

Rüyada suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak

Rüyada suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak gördüyseniz:

  • İnsanların acılarına karşı hassassınız.

Rüyada suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğulan birini kurtarmaya çalışmak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işarettir.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak malının, parasının ve makamının artacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına inanılır.

Rüyada suda boğulurken kurtarılmak sağlık sorunlarının son bulacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına yorulur.

Rüyada yılanı boğmaya çalışmak huzurun bozulacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu boğmaya çalışmak yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birini boğmaya çalışmak sevinçli ve güzel haberler alacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suda boğulduğunu görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments