Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli suda boğulduğunu görmek

Rüyada kirli suda boğulduğunu görmek

Rüyada kirli suda boğulduğunu görmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, sorunların günden güne azalacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına işarettir.

Rüyada kirli suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Her durumda uyanık olmalı gerekeni yapmalısınız.

Rüyada kirli suda boğulduğunu görmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli suda boğulmak kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada kirli suda balık görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli suda yılan görmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına delalet eder.

Rüyada kirli suda balık tutmak her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kirli suda çamaşır yıkamak ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada kirli suda yıkanmak bol rızık elde edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına işaret eder.

Rüyada kirli suda abdest almak aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments