Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda boğulmaktan kurtulmak

Rüyada suda boğulmaktan kurtulmak

Rüyada suda boğulmaktan kurtulmak kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, çok sevinçli haberler alacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine rivayet eder.

Rüyada suda boğulmaktan kurtulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler normal tarzlarının tamamıyla dışında davranarak sizi şaşırtabilirler.

Rüyada suda boğulmadan kurtulmak sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına delalettir.

Rüyada suda boğulmaktan kurtulmak bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, küslerin barışacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulurken kurtulmak bilmek istediklerini öğreneceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, nasibin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuzda boğulmaktan kurtulmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına delalet eder.

Rüyada sudan boğulmaktan kurtulmak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde boğulmaktan kurtulmak bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, rütbenin yükseleceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğulmaktan son anda kurtulmak kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine işarettir.

Rüyada gölde boğulmaktan kurtulmak çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, hile ile mal elde edeceğine, yoksulluğa yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments