Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi sivilceni sıkmak

Rüyada kendi sivilceni sıkmak

Rüyada kendi sivilceni sıkmak aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, borçların biteceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, hataların telafi edileceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi sivilceni sıkmak gördüyseniz:

  • Bildiğiniz yerlerde bildiğiniz kişilerle zaman geçirmeye çalışın.

Rüyada burundan sivilce sıkmak iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, sağlığından olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi sivilceni sıkmak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük sivilce sıkmak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, yeni duygular tadacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada aynada sivilce sıkmak bir yandan cenaze olacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada başkasının sivilcesini sıkmak komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada burunda sivilce sıkmak aile hayatının sorunlarla dolacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah sivilce sıkmak hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzdeki sivilceyi sıkmak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments