Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtını sivilceli görmek

Rüyada sırtını sivilceli görmek

Rüyada sırtını sivilceli görmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtını sivilceli gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar veya size karşıt fikirdeki kişilerle mücadele edilmesi söz konusu olabilir.

Rüyada sivilceli sırt görmek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, şen kahkahalar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtta sivilce görmek Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin sırtında sivilce görmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sırtında sivilce patlatmak evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, muradının gerçekleşeceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırta sivilce görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtında sivilce görmek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine işarettir.

Rüyada sırtta sivilce sıkmak yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtında büyük sivilce görmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments