Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sigara içmesini görmek

Rüyada başkasının sigara içmesini görmek

Rüyada başkasının sigara içmesini görmek rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının sigara içmesini gördüyseniz:

  • Çalıştığınız ortamda yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, değişik düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Rüyada sigara içtiğini söylemek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşı sigara içerken görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kardeşini sigara içerken görmek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada yakınının sigara içtiğini görmek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, yanlış anlaşılacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işaret eder.

Rüyada kocasını sigara içerken görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine delalet eder.

Rüyada anneyi sigara içerken görmek her istediğini alabileceğine, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına delalet eder.

Rüyada bir arkadaşının sigara içtiğini görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü sigara içerken görmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments