Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşı sigara içerken görmek

Rüyada arkadaşı sigara içerken görmek

Rüyada arkadaşı sigara içerken görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, moralinin düzeleceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, problemlere çözüm bulunacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşı sigara içerken gördüyseniz:

  • İyimser olmaya çalışın.

Rüyada sigara içen arkadaşını görmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını sigara içerken görmek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarının sigara içtiğini görmek güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşı sigara içerken görmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına inanılır.

Rüyada bir arkadaşın sigara içtiğini görmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşını sigara içerken görmek sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşın sigara içtiğini görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada bir arkadaşının sigara içtiğini görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments