Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi sigara içerken görmek

Rüyada anneyi sigara içerken görmek

Rüyada anneyi sigara içerken görmek kötü günler geçireceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, içine fesat düşeceğine, günbegün kötüleşeceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneyi sigara içerken gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran şeyleri belirlemeniz bazı konularda tatmin olmanıza yardım edebilir.

Rüyada annesinin sigara içtiğini görmek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada annemin sigara içtiğini görmek büyük zorluklar geçireceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, pek az kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada sigara içerken anneye yakalanmak sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı işarettir.

Rüyada annenin sigara içtiğini görmek malvarlığının çok daha artacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anneni sigara içerken görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına alamet eder.

Rüyada anneyi sigara içerken görmek müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, elinin döneceğine işarettir.

Rüyada annesini sigara içerken görmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada annemi sigara içerken görmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments