Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü sigara içerken görmek

Rüyada ölüyü sigara içerken görmek

Rüyada ölüyü sigara içerken görmek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, yarar getireceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü sigara içerken gördüyseniz:

  • Hareketleriniz fark yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada ölüyü sigara içerken görmek işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada ölü birini sigara içerken görmek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına delalettir.

Rüyada ölü birinin sigara içtiğini görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, karşılığını bulacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün sigara içtiğini görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına delalet eder.

Rüyada kızının sigara içtiğini görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada bir insanın sigara içtiğini görmek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğun sigara içtiğini görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, yardımda bulunacağına delalettir.

Rüyada sevgilisinin sigara içtiğini görmek geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments