Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara içtiğini söylemek

Rüyada sigara içtiğini söylemek

Rüyada sigara içtiğini söylemek şansının açık olacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, çekilen acıların unutulacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada sigara içtiğini söylemek gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmamanız veya boşa harcamanız nedeniyle eleştiri veya şikyetler söz konusu olabilir.

Rüyada sigara içtiğini söylemek eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna işaret eder.

Rüyada içki içtiğini söylemek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalettir.

Rüyada tanıdığı birinin sigara içtiğini görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunu sigara içerken görmek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına, makamının artacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeği sigara içerken görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi sigara içerken görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada babayı sigara içerken görmek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada sigara içerken babaya yakalanmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments