Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını sigara içerken görmek

Rüyada kocasını sigara içerken görmek

Rüyada kocasını sigara içerken görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, oldukça uzun bir yolculuğa, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, yatırımların heba olacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Rüyada kocasını sigara içerken gördüyseniz:

  • İş bağlantılarınızı ya da bazı anlaşmaları genişletmenizi sağlayacak toplantılara katılabilirsiniz.

Rüyada kocasını sigara içerken görmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, tecrübelerini aktaracağına işaret eder.

Rüyada kocanın sigara içtiğini görmek mesleğinde uzmanlaşacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada kocayı sigara içerken görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kocasının sigara içtiğini görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına inanılır.

Rüyada kocasının sigara içerken görmek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada tanıdığın birini sigara içerken görmek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, rahata ve huzura kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada birini sigara içtiğini görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, çok zor günler geçireceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine inanılır.

Rüyada ölü birini sigara içerken görmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, hayatını yoluna koymaya, biraz olsun hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments