Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının sigara içtiğini görmek

Rüyada yakınının sigara içtiğini görmek

Rüyada yakınının sigara içtiğini görmek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, renk ve eğlence geleceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yakınının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere aynı şiddette cevap vermeniz, yangına körükle gitmeniz anlamına gelebilir, politik olmakta fayda var.

Rüyada yakınının sigara içtiğini görmek herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yakınını sigara içerken görmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına yorulur.

Rüyada bir yakının sigara içtiğini görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine delalettir.

Rüyada bir yakınının sigara içtiğini görmek yeni ilişkiler kurulacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, huzur getirecek birinin çıkacağına delalet eder.

Rüyada yakının sigara içtiğini görmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yakınını sigara içerken görmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına inanılır.

Rüyada kızının sigara içtiğini görmek huzura kavuşacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada bir kişinin sigara içtiğini görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments