Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sigara içerken görmek

Rüyada başkasının sigara içerken görmek

Rüyada başkasının sigara içerken görmek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işaret eder.

Rüyada başkasının sigara içerken gördüyseniz:

  • Ailenizle veya sizden yaşça büyük kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin sigara içtiğini görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun sigara içtiğini görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun sigara içtiğini görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin sigara içtiğini görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına yorulur.

Rüyada sevgilisinin sigara içtiğini görmek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sigara içerken yakalamak iç dünyanızın sakinleşeceğine, umutsuzluk yaşanacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine işarettir.

Rüyada oğlunu sigara içerken görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini sigara içerken görmek rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments