Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara içerken yakalamak

Rüyada sigara içerken yakalamak

Rüyada sigara içerken yakalamak yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, gelirinin eksileceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sigara içerken yakalamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda sonlanmalar veya sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada sigara içerken yakalamak kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, kendine geleceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sigara içtiğini söylemek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına yorulur.

Rüyada sigara içen kadın görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek hırpalanacağına, darp edileceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, hayır duaları alınacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını sigara içerken görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini sigara içtiğini görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sigara içmeyi istemek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara içerken anneye yakalanmak başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments