Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu sigara içerken görmek

Rüyada oğlunu sigara içerken görmek

Rüyada oğlunu sigara içerken görmek yanlış yatırımlar yapılacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, başarısının artacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada oğlunu sigara içerken gördüyseniz:

  • Özel evraklarınıza sahip çıkmanız gerekiyor.

Rüyada oğlunu sigara içerken görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken görmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kişisel kavgaların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin sigara içtiğini görmek sağlığının yerinde olacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşini sigara içerken görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigara içen insanlar görmek böylece hayata yeniden sarılacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara içeni görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine delalet eder.

Rüyada sigara içtiğini görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine işarettir.

Rüyada ölen birinin sigara içtiğini görmek her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments