Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sarhoş görmek

Rüyada başkasının sarhoş görmek

Rüyada başkasının sarhoş görmek rızkının bollaşacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına, kafasının boşalacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının sarhoş gördüyseniz:

  • Bırakın olaylar kendi hızında gelişsin.

Rüyada bir arkadaşını sarhoş görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, hoş olaylar yaşayacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada içki içmek ve sarhoş olmak sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına alamet eder.

Rüyada babanı sarhoş görmek mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasını sarhoş görmek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Rüyada bir yakınını sarhoş görmek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına delalet eder.

Rüyada müdürünü sarhoş görmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir insanı sarhoş görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şarap içmek sarhoş olmamak hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments